Ekte hverdag,  Hverdagsliv,  Livet

Bli med: 12 steg til et litt bedre liv

Ekte hverdag: Har du lyst til å lage ditt eget hverdagsprosjekt?

For 12 måneder siden startet jeg forberedelsene til hverdagsprosjektet som skulle  ende ut som boken Ekte hverdag  som lanseres i januar 2016.

Utgangspunktet mitt var «passe gammel, passe fornøyd – på tide med en fot i bakken?» Etter utallige nyttårsforsett og gode planer var det tid for å gjøre noe nytt.

Jeg fant frem en bunke ark, og dette var noe av det første jeg skrev ned:

«Det er på tide å skrelle løken lag for lag. Finne ut hvorfor jeg ofte er misfornøyd og utilpass. Prøve å skape en litt bedre tilværelse for de neste årene. Alternativet er å fortsette som før, lete etter noe ubestemmelig, kjenne på tomheten og fylle på med stadig nye nyttårsforsetter som faller i grus etter kort tid»

Tanken om et hverdagsprosjekt ble derfor en realitet i romjulen 2015. Det ble produsert mange lister underveis, og aller først satte jeg opp tre enkle punkt:

12 måneder:

  • Uten å bli fantastisk
  • Leve helt vanlig
  • Finne ut hva som virkelig betyr noe

I løpet av de neste månedene ble jeg godt kjent med meg selv, min egen hverdag og hva som egentlig betyr noe. Jeg gjorde mange oppdagelser underveis som jeg ble overrasket over. Jeg fikk erfaringer som jeg i etterkant har gjort at jeg nå tenker helt annerledes om hverdagen. Dette året ble lærerikt!

Nå er det det nytt år, og jeg vil gjerne hjelpe deg i gang med ditt eget hverdagsprosjekt. Skal vi sammen bruke tolv måneder på å ha fokus på den helt vanlige hverdagen?

For å være med, kan du melde deg på via Facebook. Du er ellers velkommen til å følge med på denne bloggen gjennom hele 2016.

Jeg håper du blir med!

Hilsen Sølvi 😉

Foto: Privat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*