SYMMETRI AS

Symmetri tilbyr samtaleterapi for enkeltpersoner og par, og rådgivning for bedrifter. Selskapet eies og drives av familieterapeut, forfatter og cand. polit. Sølvi Foss og sykepleier Ole Christian Nord Pettersen.

Gjennom flere år som ledere og fagpersoner har vi blitt kjent med mennesker i forskjellige faser av livet. Vi har erfart at det er godt å snakke med noen, når livet byr opp til ukjent dans. Vårt mål er at Symmetri skal være ditt fristed. Her møter du solid fagkunnskap og en samtalepartner som hjelper deg et steg videre:

Samtaleterapi for deg:
Livet er av og til humpete, kravene mange og lyspunktene kan synes få. Noen ganger føler vi oss helt alene, og vi trenger å snakke med noen.
Vi tilbyr samtaleterapi for enkeltpersoner eller par. Sammen kan vi skape den gode, åpne samtalen. Vi vet at uttalte tanker i trygt selskap er forløsende.

Rådgivning for bedrifter:
Skal du gjennom en omstilling på jobb? Trenger dere hjelp med kommunikasjon internt? Har du behov for råd i en krevende personalsak? Vi tilbyr konsulenthjelp for bedrifter, og  kan bistå med generell HR støtte, hjelp ved nedbemanning/omstillingsprosesser og konfliktløsning.

Priser:
Individuelle samtaler, 45 minutter: 650 kroner
Parsamtaler, 60 minutter: 1100 kroner

For bedrifter, kurs eller veiledning, ta kontakt for pristilbud.

Vi jobber som privatpraktiserende, og har derfor ikke refusjonsrett. For deg betyr det at du må betale hele beløpet selv, men:
-du kan kontakte oss direkte, du trenger ikke henvisning.
-ventetiden er kort, og vi kan rask tilpasse oss ditt behov