Hverdagsliv

Godt nytt år til alle på livets lappeteppe!

Et godt nytt år ønskes til deg – akkurat der du er i ditt liv. Kanskje er du glad for at et vanskelig år er over, eller har dette vært et supert år for deg –  og for dere? Slik er det på livets lappeteppe – det er plass til det gode, og til alt som ikke er så enkelt for oss alle.

Uansett – nå kommer et nytt år. Lappeteppefamilien kan se tilbake på et innholdsrikt år. Vår første bryllupsdag, tre herlige store brødre som blir mer og mer ungdommer, en liten søster som har oppdaget Kaptein Sabeltann, og lillebror på 4 år som er både oppgitt og glad over at jentene i barnehagen vil være kjærester med akkurat han. Min kjære har gitt meg både rynkekrem og krem mot cellulitter til jul, så han har nok skjønt hva jeg trenger akkurat nå.

Så kjære mannen min, jeg er glad for at vi er sammen i dag, og jeg trives sammen med deg og barna våre i vår kaotiske Lappeteppefamilie. Vi krangler fortsatt ofte, og jeg er mye sint på deg. Det er vel ikke noe som skal skjules -selv på årets siste dag. Noen sider av deg er sjarmerende, noen er slitsomme, noen er morsomme og noen er håpløse. Det samme kan vel sies om meg. Jeg er jo både kjerring og kjæreste – samtidig.  Men vi har takket ja til hele pakken – begge to.

Jeg vil gjerne skåle for oss, men jeg vil også heie på alle dere andre som er i ferd med å finne ut hvordan den nye familien skal fungere. Kanskje er du på vei ut av et forhold, uviss på fremtiden, eller kanskje er du på vei inn i et forhold -spent på hvordan det går? Eller kanskje er du en av de heldige som har funnet oppskriften på hvordan et forhold skal fungere år etter år? Skål til dere alle!

Takk for at du følger med i livet til Lappeteppefamilien. Er det en ting jeg er sikker på så er det at 2012 vil gi både opp og nedturer – og et godt grunnlag for mange nye historier om livet i vår familie. Jeg gleder meg til å dele dette med deg.

Det sies at et nytt år gir nye muligheter. Det gjelder for oss alle. Et godt nytt år ønskes deg  – lykke til med 2012!

Klem fra Sølvi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*